Juodieji serbentai meduje, medaus desertas 125/260g

8,90 13,90 

Kreminis medus su liofilizuotais juodaisiais serbentais – gurmaniškas ir svarbiausia visiškai natūralus desertas. Išskirtinė kreminė tekstūra, intensyvus rūgščiai – saldus skonis ir dėka juodųjų serbentų natūraliai vitaminu C bei antioksidantais papildytas desertas, puikiai tinka imunitetui sveikatai bei įtiks net išrankiausiems smaližiams

Kodėl verta rinktis?

  • 100 % natūralūs ingredientai

  • lietuviški liofilizuoti juodieji serbentai

  • riboto deriaus 2025 vasaros žiedų medus

  • jokių priedų ar konservantų

  • unikalus, išraiškingas, gerai subalansuotas gurmaniškas skonis

Description

Kreminis medus su liofilizuotais juodaisiais serbentais – tai išskirtinis, bet tuo pačiu klasikinius lietuviškus skonius įgalinantis skanėstas, sujungiantis natūralaus medaus švelnumą ir intensyvų juodųjų serbentų aromatą. Dėl specialios apdirbimo technologijos medus įgauna kreminę, lengvai tepamą tekstūrą, kuri tirpsta burnoje, o liofilizuotos uogos suteikia natūralų rūgščiai saldų skonį.

Atrask išskirtinę skonio patirtį – kreminį vasaros žiedų medų su liofilizuotais juodaisiais serbentais, sukurtą gurmanams, ieškantiems natūralios prabangos ir klasikos. Šis desertas gaminamas tik iš dviejų ingredientų:

  • 2025 metų derliaus vasaros žiedų medaus
  • lietuviškų liofilizuotų juodųjų serbentų

Jokio cukraus, jokių priedų – tik grynas, natūralus skonis.

Juodųjų serbentų ir medaus derinys – tobulas vaikystės prisiminimas iš sodo

Šiltas medaus saldumas maloniai pereina į subtilų į uogišką juodųjų serbentų rūgštumą, sukurdamas harmoningą, gaivų ir neperkrautą skonio balansą. Tai skanėstas, kuriuo džiaugsis tiek mažas, tiek didelis ragautojas, o skonis primins vasaras pas senelius kaime.

2025 metai – riboti medaus kiekiu

Šie metai buvo labai nepalankūs nektaro nešimui, netinkamos oro sąlygos, nebuvo dosnios medaus derliumi: daug lijo, todėl dauguma žiedų nektarinių liko išplautos, dėl dažno lietaus bitės negalėjo palikti avilių ir surinkti išskiriamo nektaro todėl šiemet jo kiekis buvo itin ribotas. Nepaisant nedidelio derliaus jo skonis iš ties ypatingas: šio sezono žiedų medus suteikia šilto, švelnaus saldumo pojūtį, su lengva rūgštelę, kuris kartais sukuria netgi umami derinį.

Medus su juodaisiais serbentais ne tik skanus, bet ir naudingas

Šis medus su juodaisiais serbentais išsiskiria ne tik skoniu, bet ir nauda organizmui: medus suteikia energijos, ramina gerklę, pasižymi antibakterinėmis savybėmis, o liofilizuoti serbentai yra itin turtingi vitamino C ir antioksidantų. Juodieji serbentai padeda stiprinti imunitetą ir bendrą organizmo atsparumą.

Tai puikus pasirinkimas tiems, kas ieško natūralaus, gurmaniško deserto. „Kreminis medus su liofilizuotais juodaisiais serbentais“ puikiai tinka tepti ant skrebučių, valgyti su varške, jogurtu ar naudoti kaip sveikesnę alternatyvą įprastiems saldumynams.

Kaip vartoti?

  • maišyti į šiltą vandenį ar pieną kaip natūralią medaus arbatą,

  • tepti ant skrebučių, blynų ar kruasanų,

  • gardinti košes, jogurtus ar desertus,

  • arba tiesiog mėgautis vienu – kaip išskirtiniu gurmanišku skanėstu.

Additional information

Dydis

260g, 125g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juodieji serbentai meduje, medaus desertas 125/260g”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *